Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

Elektrische bladblazers

PRODUCT GEWICHT
Toon alle
BLAASCAPACITEIT
Toon alle
GELUIDSNIVEAU
Toon alle
SNOERLENGTE
Toon alle
VERMOGEN
Toon alle
INHOUD OPVANGBAK
Toon alle
DRAAGWIJZE
Toon alle
GARANTIE
Toon alle
AANTAL STANDEN
COLOR
SPANNING
ACCUSPANNING
HEIGHT
WIDTH
MATERIAL
LENGTH
MET OPVANGBAK
MET NEUSWIEL
DRAADLOOS
MET VERSNIPPERFUNCTIE
TYPE BLADBLAZER
BRANDSTOF
BLAAS- EN ZUIGFUNCTIE
AANDRIJVING
OPLAADTIJD
Filteren
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen
Altijd de beste prijs
Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Altijd veilig betalen

  Heb je je oog laten vallen op een elektrische bladblazer? Dan zitten hier inderdaad een hoop voordelen aan. Zo maakt de elektrische bladblazer weinig herrie, ook in ben je minder tijd kwijt dan bij een benzine of accu bladblazer. Doordat de elektrische bladblazer is aangesloten op het elektriciteitsnetwerk zijn deze verreweg het krachtigste en bovendien kunnen deze bladblazers ook vrijwel allemaal de bladeren ook opzuigen en versnipperen zodat je niet nadien nog de bladeren op hoeft te rapen om ze vervolgens in de vuilnisbak te werpen. Je leegt gewoonweg de opvangzak en de klus is gedaan. Zorg bij een dergelijke variant wel voor een opvangbak welke voldoende inhoud kan verzamelen, zodat je niet alsnog meerdere keren de opvangbak moet legen.

  Wil je een nieuwe bladblazer aanschaffen? Dan is het verstandig om eerst een keuze te maken in welk type bladblazer je zoekt. Zo zijn er accu bladblazers, elektrische bladblazers en benzine bladblazers? De voor- en nadelen van de elektrische bladblazers staan hier op een rijtje beschreven.

  Nadelen van een elektrische bladblazer

  Het grote nadeel aan een elektrische bladblazer is dat deze niet snoerloos zijn in tegenstelling tot de andere twee type bladblazers. Vooral voor een grote tuin kan dit vervelend zijn, want dan zal je al snel een verlengsnoer nodig hebben. Wanneer je ook geen stopcontact in de tui hebt, dient deze dus door het huis of vanuit de schuur te lopen.